недеља, 5. април 2009.

za finger food

Predlog

CANAPE SENDVIČI S RIBOM

s lososom i kaparima

s crvenim i crnim kavijarom

sa škampima i crnim maslinama

s pjenicom od tune i inćuna

s inćunima

s repovima škampa i šparogama

s dimljenom ribom

s pjenicom od bakalara i oslića

s mariniranim lososom

s paštetom od lososa

s paštetom od inćuna

CANAPE SENDVIČI S MESOM

s pršutom i zelenim maslinama

sa sušenom svinjskom vratinom

s roastbeefom i bijelim šparogama

s tatarskim biftekom na maslacu

s dimljenim svinjskim kareom

sa slavonskim kulenom

s pršutom od konjetine

s pršutom od veprovine

s kobasicama od konjetine

s pjenicom od piletine

s paštetom od guščje jetre

CANAPE SENDVIČI SA SIROM

s gorgonzolom

s penicom od svježeg sira i vlasca ili hrena

s četiri vrste sira

s dimljenim sirom

s mozzarelom i rajčicom

s fetta sirom

sa sirom s orasima

CANAPE SENDVIČI S POVRĆEM

sa šparogama

s mariniranim povrćem

sa svježim povrćem

CANAPE SENDVIČI S POVRĆEM

sa šparogama

s mariniranim povrćem

sa svežim povrćem

MESNE I VEGETARIJANSKE SALATE

Wellington salata

salata od leće

pureća salata sa svježim povrćem

salata od slanutka

Indonezijska salata

salata Vegetariana

salata Orient

Hawaii salata

proletna salata

marinirano povrće

salata Lima s ananasom i kikirikija

sezonske salate s više vrsta dresinga

HLADNI ZALOGAJI

ražnjići od sira i grožda

ražnjići od jastoga i voća

coctail hrenovke u testu od sira

pogačice s čvarcima

klipići od lisnatog tijesta sa sezamom i makom

vegetarijanski ražnjići

roastbeef s ananasom

suva vratina s kiselim krastavcima

šunka punjena penicom od hrena

punjeno povrće i voće

TOPLI ZALOGAJI

repovi jastoga s Aurora umakom

"Cordon Bleu" u obliku malih zalogaja

okruglice od mesa sa maslinama

suve šljive u ovitku od pršuta ili pancete

pileća prsa s pancetom i feferonima

pileća jetrica u slanini

ražnjići od piletine i povrća

pohovani šampinjoni s tartar umakom

kroketi od povrća

pohovani puževi s umakom od vlasca

ćuretina s ananasom

coctail višle u lisnatom testu

lisnato testo punjeno povrćem

šparoge u lisnatom testu

mesne okruglice punjene dimljenim sirom

MESNE I VEGETARIJANSKE SALATE

Wellington salata

salata od leće

pureća salata sa svježim povrćem

salata od slanutka

Indonezijska salata

salata Vegetariana

salata Orient

Hawaii salata

proletna salata

marinirano povrće

salata Lima s ananasom i kikirikija

sezonske salate s više vrsta dresinga

MESNE I VEGETARIJANSKE SALATE

Wellington salata

salata od leće

pureća salata sa svježim povrćem

salata od slanutka

Indonezijska salata

salata Vegetariana

salata Orient

Hawaii salata

proletna salata

marinirano povrće

salata Lima s ananasom i kikirikija

sezonske salate s više vrsta dresinga

RIBLJE SALATE

salata od gavuna

salata od kozica

salata Coquillage

salata Mediterane

Dalmatino salata

mornarska salata

salata od rakova

salata od tunjevine

salata od plodova mora

salata od muzgavaca

salata od hobotnice

OSTALE SALATE

francuska salata

grčka salata

Waldorf salata

cvetna salata

HLADNA PREDJELA OD MESA

domaća šunka u hlebu s ribanim hrenom

dalmatinski pršut s dinjom

roastbeef sa šparogama ili ananasom

Slavonski kulen ili Slavonska plata

hladna rolada Stefani

govedi carpaccio sa parmezanom i rikulom

kulen od veprovine

tatarski biftek

pašteta od guščje jetre

jaja u majonezi

HLADNA PREDJELA OD SIRA

plata domaćih sireva (Mokrinski, Subotički)

plata s francuskim sirevima

sir s vrhnjem

Liptauer

Grabancijaš

dimljeni sir

topljeni sir s orasima

HLADNA PREDJELA OD POVRĆA

povrće u aspiku

carpaccio od tikvica, patlidžana s paradajzom

prutići svježeg povrća sa raznim dipovima

HLADNA PREDJELA OD RIBA

svici od dimljenog lososa

pašteta od bakalara i oslića

carpaccio od grdobine

jastog "Bellevue"

Coctail od račića s raznim umacima

marinirani losos

pašteta od tunjevine

slane srdele ili inćuni

dimljeni losos

TOPLA PREDJELA OD MESA

Lasagne s mesom

Canelloni s mesom

Spaghetti s raznim umacima

pohovane punjene palačinke

rižoto s curryem

rižoto s ćuretinom ili piletinom

TOPLA PREDJELA OD SIRA

pohovani sir s tartar umakom

testenina s umakom od četiri vrste sira

Lasagne s četiri vrste sira

Canelloni sa sirom i španaćom

zapečeni užički palačinci

TOPLA PREDJELA OD POVRĆA

rižoto od povrća

rižoto od šampinjona

zapečeno povrće "brokula,karfiol ili prokulice"

zapečeno povrće u palenti

zapečene punjene tikvice ili patlidžani

pohovane tikvice sa umakom

tikvice na Orly sa tartar umakom

šampinjoni na žaru ili pohovani

pohovane punjene bukovače

zapečeno povrće s gorgonzolom

gljive na razne načine

TOPLA PREDJELA OD RIBE

rižoto od plodova mora

Fettuchini con schampi

rižoto sa škampima

Spaghetti na mornarski

Lasagne s tunjevinom

crni rižoto

GLAVNA JELA OD RIBE i PLODOVA MORA

punjeni file oslića

punjeni file lista na žaru

škampi na pariški

morski pas na žaru

morski pas u umaku od belog vina

škampi sa zelenim njokima

crni špageti sa škampima u crvenom umaku

plodovi mora s njokima

hobotnica ispod peke s krompirom

jastog na mornarski

jegulja na dalmatinski

marinada od škarpine

istarski brudet

punjene lignje na istarski

banatski riblji paprikaš

pijani šaran

šaran na kneževački

file grdobine u vinu

punjene lignje na žaru

punjene lignje u umaku

file brancina u umaku od šampanjca

file lista s umakom od vrhnja

hobotnica na pariski s umakom

bakalar na belo

brudet od grdobine i škarpine s palentom

lignje na istarski

pastrmka s finim travama

odrezak od lososa u umaku od limuna

odrezak od lososa s umakom od vrhnja

Нема коментара: